Bloc 2
2.1.1 Polítiques públiques pel relleu generacional de la pagesia de muntanya el cas del Ripollès
2.1.2 Pervivencia dels masos tradicionals evolucionats
2.2.1 Evolucio de l’economia de la masia des de mitjans del segle XIX
2.2.2 Posada en valor d’una masia. Els usos de les masies com a edifici històric
2.2.3 El mas de les Garrigues. Evolucio d’un mas familiar a empresa
2.3.1 La produccio de poma de muntanya. Una opció
2.3.2 La millora genetica de fruiters i especies horticoles
2.3.3 Control integrat de plagues de la Masia al Plat
2.3.4 Varietats del passat que podrien ser una opcio de futur
2.3.5 La qualitat de la carn en sistemes de producció diferenciats
2.3.6 RuralCat, la comunitat virtual agroalimentària
2.3.7 Situacio de l’agricultura de precisio i les noves tecnologies
2.3.5 La qualitat de la carn en sistemes de producció diferenciats
2.3.6 RuralCat, la comunitat virtual agroalimentària
2.3.7 Situacio de l’agricultura de precisio i les noves tecnologies
2.4.1.1 L’agricultura social a Catalunya
2.4.1.2 L’Olivera Cooperativa. Territori, inclusio social, agricultura de seca 2
2.4.1.3 Aportacions de l’emprenedoria social a l’entorn de la masia
2.4.2.1 De la casa nova del pages a l’establiment turisitic
2.4.2.2 La Masia, patrimoni preservat i legat amb responsabilitat
2.4.2.3 Turisme rural. L’evolucio de la normativa reguladora a Catalunya
2.4.2.4 Les barraques del Delta de l’Ebre. Simbol i identitat d’una terra